Your address will show here +12 34 56 78

AntivirusAntivirus je osnovna stvar koju bi trebao imati svaki korisnik računara, radi bezbednosti podataka i neometanog rada. Nije svejedno koji antivirus se koristi! CDS Digital je zvanični distributer Avast antivirusa za Srbiju, i kod nas možete brzo i lako kupiti ovaj izvanredni antivirus za kućnu ili poslovnu primenu. Takođe, naši kupci imaju besplatnu podršku oko instalacije, aktivacije, podešavanja ili produženja pretplate.

avast! Free – Besplatan antivirus

Ne postoji bolji besplatan antivirus! Avast Free radi brzo na svakom računaru sa 1 GB memorije i procesorom od 1.6 GHz. Kao i ostali besplatni antivirusi, nema sve funkcije kao prodajna verzija, ali uz dodatni antispyware je odlična zaštita za kućnu upotrebu. Ne licencira se za komercijalnu upotrebu, tj. nije namenjen za korišćenje u firmama!

avast! Professional antivirus

Avast! Professional nudi vrhunsku zaštitu od svih vrsta trojanaca i virusa, pa ga preporučujemo svima koji žele da obezbede važne podatke i da spreče mogući pad sistema usled napada virusa. Pored standardne zaštite koju nudi besplatna verzija, Avast Professional nudi bezbedno startovanje nepoznatih programa (sand box) i zaštitu od malicioznih skripti sa Interneta.

avast! Internet Security

Avast Internet Security je najkompletnija zaštita kompanije Alwil iz Češke. Pored svega što pruža Avast Professional, ova verzija štiti od upada hakera sa Interneta (silent firewall), ima zaštitu identiteta prilikom online plaćanja, i filtrira neželjene (SPAM) e-mail poruke.

avast! app za Android

Najbolja zaštita za mobilne Android uređaje, sa dosta opcija. Jedna od najvrednijih je i kontrola i pronalaženje telefona u slučaju krađe.

Cena Avast antivirusa za firme

NAZIV CENA
Avast! Professional Antivirus – 1 računar, 1 godina 10.200 din
Avast! Professional Antivirus 3 računara, 1 godina 12.500 din
Avast! Internet Security – 1 računar, 1 godina 12.700 din
Avast! Internet Security 3 računara, 1 godina 16.800 din

Cene su sa porezom. Za druge količine i verzije antivirusa pozovite. Za produžetak licenci sledeće godine dobija se popust 20%.